Top 5 Waterflossers in 2023

Wilt u over het algemeen gezondere tanden hebben en tandplak en vlekken op de veiligste en minst pijnlijke manier verwijderen – waterflosser is absoluut een geweldige oplossing!

Het is bewezen dat waterflossers effectiever zijn dan traditioneel flossen en sommige hebben zelfs geavanceerde functies waar je dol op zult zijn.

Alle waterflossers zijn echter niet hetzelfde gemaakt.

We hebben meer dan 32 verschillende waterflossers onderzocht en gezocht naar iets effectiefs, met instelbare drukinstellingen, verschillende bevestigbare mondstukken, waterdicht en andere belangrijke dingen.

Hier zijn onze top 5 keuzes:

Rebecca Tolar - Schoonheidsexpert

Met meer dan 11 jaar ervaring in de schoonheidsindustrie dook Rebecca diep in de algehele gezondheid en kwaliteit van tanden. Bekijk haar kennis van wereldklasse in onze Top 5-serie.

Gemiddelde cijfer

A+

Beoordeling

9.8/10

4.8/5

(4155 stemmen)

ALGEHELE ANALYSE

Osmo OrthoVivid is de beste waterflosser op de markt.

Het eerste dat opvalt, zijn de instelbare drukniveaus die echt helpen, afhankelijk van of je gevoelige tanden hebt of dieper tussen je tanden wilt reinigen.

In tegenstelling tot andere merken die één vermogensniveau hebben, kunt u met OrthoVivid schakelen tussen 5 verschillende niveaus en is het volkomen veilig als u beugels of implantaten heeft.

U krijgt extra sproeiers – gratis.

Het verbazingwekkende is dat alle spuitmonden verschillende doeleinden hebben. Sommige zijn bedoeld voor diepere reiniging, tongreiniging en het verwijderen van bacteriën, en je kunt het zelfs als borstel gebruiken – dus dit maakt het een alles-in-één mondverzorgingshulpmiddel.

Hij is oplaadbaar en de batterij gaat lang mee, dus je kunt hem overal mee naartoe nemen. Je ontvangt zelfs een draagtasje, zodat je je gebit de hele dag schoon en gezond houdt.

OrthoVivid is een stuk effectiever dan andere flossers.

Dit zou wel eens je enige hulpmiddel voor mondverzorging kunnen worden, omdat het je alles biedt wat je nodig hebt voor een gezonde en stralende ‘hollywood’-glimlach.

Osmo biedt zelfs een 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, dus je kunt het twee weken uitproberen en een volledige terugbetaling ontvangen als je het niet nuttig vindt.

Drukniveaus
99%
Effectiviteit
98%
Waar voor je geld
99%
TERUGSTUURBELEID
99%
Feedback en tevredenheid van klanten
97%

Voordelen

5 instelbare drukniveaus

Alles-in-één hulpmiddel voor mondverzorging

Verwijdert vuil, tandplak en vlekken

6 opzetbare mondstukken voor verschillend gebruik

Ultrasone triltechnologie

Draagbaar en oplaadbaar

Geen slechte adem meer

Pijnloos en veilig voor implantaten en beugels

Geschikt voor gevoelige tanden

Grote watertank

Je kunt het als penseel gebruiken

Geldteruggarantie

nadelen

Door grote vraag vaak uitverkocht

GEVOLGTREKKING

Osmo OrthoVivid is scherp geprijsd voor een toonaangevende waterflosser met instelbare drukinstellingen en 6 bevestigbare mondstukken voor verschillend gebruik. Profiteer van deze tijdelijke korting zolang de voorraad strekt. Osmo biedt een geld-terug-garantie en gratis verzending. Osmo OrthoVivid werd unaniem verkozen tot beste waterflosser van 2022.

Gemiddelde cijfer

B+

Beoordeling

8.8/10

4.6/5

(3580 stemmen)

ALGEHELE ANALYSE

Als je een doorgewinterde snoersnijder bent, kies dan voor de Aquasonic Aqua Flosser. Het kreeg hoge cijfers van testers vanwege het lichtgewicht ontwerp, dat door tandartsen wordt aanbevolen voor kinderen en tieners. “Het heeft maar drie instellingen, maar ik genoot vooral van de pulse-modus, die prettig aanvoelde en geweldig werk deed om voedsel tussen mijn tanden te verwijderen”, merkte onze tester op. “Bovendien is het gemakkelijk om met één hand tussen de instellingen te schakelen.”

Het reservoir bevat slechts 150 milliliter water, wat tijdens onze tests 45 seconden flossen opleverde, dus het is misschien niet ideaal als je graag de tijd neemt. Toch leverde het een grondige schoonmaakbeurt op. In de doos zitten een reisetui en vier jettips, en de waterdichte body beschermt de oplaadbare lithium-ionbatterij zodat je kunt flossen onder de douche.

Drukniveaus
89%
Effectiviteit
93%
Waar voor je geld
90%
TERUGSTUURBELEID
85%
Feedback en tevredenheid van klanten
88%

Voordelen

3 instelbare drukniveaus

Extra mondstukken

Geschikt voor gevoelige tanden

Verwijdert vlekken en vuil

Mooi design

Geen verzendkosten

Waterafstotend

Nadelen

Gemaakt van materiaal van lage kwaliteit

Batterij is vrij kort

Gemiddelde cijfer

B

Beoordeling

8.3/10

4.4/5

(2004 stemmen)

ALGEHELE ANALYSE

Als u een beugel heeft, kan flossen met standaard flosdraad of tandplak lastig en tijdrovend zijn. Uitgerust met twee flosmodi en 10 intensiteitsinstellingen, wordt de Phillips Sonicare Power Flosser 5000 geleverd met een quad-stream-tip die een groter oppervlak beslaat voor een grondige reiniging. “De instructies waren duidelijk en illustreerden zelfs hoe je het apparaat moet gebruiken als je een beugel hebt”, zei onze tester.

Het installatieproces was eenvoudig, dus onze tester kon binnen enkele minuten na het uitpakken beginnen met het poetsen van haar tanden. Het reservoir was een van onze favoriete functies: het deksel past goed en de tank kan 18,6 ounce water bevatten, genoeg voor een paar schoonmaaksessies. Voor $ 99 is het aanrechtmodel een van onze duurdere keuzes, maar “het is compact, gebruiksvriendelijk en effectief”, dus onze tester verklaarde dat het “de prijs zeker waard is”.

Drukniveaus
82%
Effectiviteit
84%
Waar voor je geld
70%
TERUGSTUURBELEID
65%
Feedback en tevredenheid van klanten
78%

Voordelen

Stevige druk

Bevestigbare mondstukken

Duurzaam

Geweldig voor puin en vlekken

Geen verzendkosten

Geschikt voor iedereen

Mooi design

Nadelen

Niet draagbaar

Kan goedkoper

Geen geld-terug-garantie

Gemiddelde cijfer

B

Waarderingen

7.8/10

4.2/5

(2344 stemmen)

ALGEHELE ANALYSE

Als u van het merk Waterpik houdt, maar draadloos wilt gaan, hoeft u niet verder te zoeken dan de WP-560. Onze tester was opgetogen over het gebruiksgemak en de effectiviteit bij het in minder dan een minuut verwijderen van gummy fruitresten van hun tanden. Het ruime 7-ounce reservoir is gemakkelijk te vullen en gaat een volle minuut mee.

“Er zijn maar twee knoppen – een om het aan en uit te zetten en de andere om tussen drukinstellingen te schakelen – dus het is een goede basisflosser”, zei onze tester. “Ik was een beetje teleurgesteld dat er maar drie basismodi zijn. Hoewel de instellingen een beetje tekortschieten, wordt hij geleverd met een aantal handige accessoires, waaronder twee klassieke jettips, een reistas, een stekker en een handige magnetische oplader.

Drukniveaus
82%
Effectiviteit
84%
Waar voor je geld
70%
TERUGSTUURBELEID
65%
Feedback en tevredenheid van klanten
78%

Voordelen

Snel opladen

Mooi design

Verkrijgbaar in meerdere maten

Gratis verzending in de VS

Positieve recensies

30-dagen geld terug garantie

nadelen

Slechts één drukniveau

Geen extra mondstukken

Kan goedkoper

Gemiddelde cijfer

c+

Beoordeling

7.5/10

4/5

(1835 stemmen)

ALGEHELE ANALYSE

De Waterpik Sonic-Fusion 2.0 doet dubbel werk als flosser en als elektrische tandenborstel om je hele mond schoon te maken. Met 10 drukinstellingen, twee flosborstelkoppen en een waterreservoir van 16 ounce reinigt het de tanden en verwijdert het zelfs tandplak en smurrie uit de kleinste spleten. “Ik ben dol op de manier waarop de knoppen zijn gestapeld, zodat je de druk gemakkelijk kunt veranderen”, zei onze tester, die dol was op de dubbele borstel/floss-instelling. “Het is niet te raden welke knop de druk en snelheid zal veranderen.”

De Sonic-Fusion heeft ook een poetstimer van twee minuten en een gangmaker van 30 seconden om u te waarschuwen wanneer het tijd is om over te schakelen naar een ander deel van uw mond. Het is het duurste model op onze lijst, maar het is een goede investering als u op zoek bent naar een alles-in-één tandreinigingsapparaat.

Drukniveaus
82%
Effectiviteit
80%
Waar voor je geld
60%
TERUGSTUURBELEID
70%
Feedback en tevredenheid van klanten
75%

Voordelen

Goed voor beugels

Stevige druk

Ultrasone technologie

Waterbestendig

Geen verzendkosten

nadelen

Niet draagbaar

Geen extra mondstukken

Niet zo duurzaam

Gemengde beoordelingen

WAT IS WATERFLOSSER?

Waterflossen is een manier om tussen en rond je tanden schoon te maken. Een waterflosser is een handapparaat dat waterstromen in gestage pulsen spuit. Het is gemakkelijk te gebruiken en veel effectiever dan traditioneel flossen.

Voordelen van Waterflosser

Waar u op moet letten bij het kiezen van de beste waterflosser

Instelbare drukniveaus

You might have more or less sensitive teeth than someone else, so you should always seek water flossers with adjustable pressure levels. Also, some areas require more pressure to be fully cleaned.

Verschillende mondstukken

Waarom alleen een waterflosser gebruiken om te flossen, als je hem ook als tandenborstel en tongreiniger kunt gebruiken? Met verschillende opzetbare mondstukken kan uw waterflosser u dienen als een multifunctioneel oraal hulpmiddel.

Oplaadbaar

Wanneer u uw waterflosser gemakkelijk kunt opladen, betekent dit dat u deze overal mee naartoe kunt nemen. Dit is beter dan flossers met een standaard omdat je het in de tas kunt doen en je tanden kunt flossen nadat je op het werk hebt geluncht.

Waterbestendig

Sommigen van ons flossen graag hun tanden onder de douche, en dat kan alleen als je waterflosser waterdicht is. Controleer altijd op IPX-classificatie, maar IPX7 zou meer dan genoeg moeten zijn.

Garantie

Als het merk geen geld-terug-garantie of garantie op hun waterflosser biedt, moet u er vanaf blijven. Zoek altijd naar iets dat u kunt uitproberen en ontvang een volledige terugbetaling als u het niet nuttig vindt.

Wat te vermijden bij het kiezen van waterflossers

Niet draagbaar

Sommige waterflossers zijn niet draagbaar en moet je in je badkamer bewaren. Dit voorkomt dat je hem met je meedraagt, dus zorg ervoor dat je er een pakt die ook draagbaar en oplaadbaar is.

Kleine watertank

Sommige waterflossers hebben zeer kleine watertanks (<100 ml) die soms niet genoeg zijn, zelfs niet voor eenmalig gebruik. Ook wil je vanwege de eenvoud geen al te grote watertank, maar kun je altijd streven naar een bereik van 200-400 ml.

Goedkope knock-offs

Er zijn heel veel goedkope producten (zelfs op Amazon) die gewoon pure rotzooi zijn. Ze zijn niet eens getest en verspillen gewoon uw tijd en geld. Naar mijn mening kan alles onder de $ 70 niet functioneel zijn.

Rebecca Tolar - Schoonheidsexpert

Met meer dan 11 jaar ervaring als tandarts en kaakchirurg, dook Rebecca diep in de algehele gezondheid en kwaliteit van tanden. Bekijk haar kennis van wereldklasse in onze Top 5-serie.

Avasreview.com. Copyright © 2022

Our top ranked products are reviewed on the basis of our own views, opinions and knowledge. We are not able to review all products in a given category. All opinions expressed on this site are our own.

We are able to provide you with our comparisons for free due to referral fees we receive from a number of companies that are compared and reviewed on our website. We do have an ownership interest in certain categories with our top picks. 

This is an advertisement and not an actual news article, blog, or consumer protection update. Any photographs of persons used on this site are models. The story depicted on this site and the person depicted in the story are not actual news. rather, this story is based on the results that some people who have used these products have achieved.