Topp 5 Vattenflossare 2023

Vill du ha friskare tänder överlag och ta bort plack och fläckar på det säkraste och minst smärtsamma sättet – vattentråd är definitivt en bra lösning!

Det har bevisats att vattentråd är effektivare än traditionell tandtråd och vissa av dem har till och med avancerade funktioner som du kommer att älska.

Alla vattentrådar är dock inte gjorda på samma sätt.

Vi har undersökt över 32 olika vattentrådar och letat efter något effektivt, med justerbara tryckinställningar, olika fästbara munstycken, vattentät och andra viktiga saker.

Här är våra topp 5 val:

Rebecca Tolar - Skönhetsexpert

Med över 11 års erfarenhet inom skönhetsbranschen, dök Rebecca djupt in i tandhälsa och kvalitet. Kolla in hennes kunskap i världsklass i vår topp 5-serie.

från Osmo

Totalbetyg

A+

Betyg

9.8/10

4.8/5

(4155 röster)

ÖVERGRIPANDE ANALYS

Osmo OrthoVivid är den bästa vattentråden på marknaden.

Det första du kommer att lägga märke till är justerbara trycknivåer som verkligen hjälper beroende på om du har känsliga tänder eller om du vill rengöra djupare mellan tänderna.

Till skillnad från andra märken som har en effektnivå låter OrthoVivid dig växla mellan 5 olika nivåer och gör det helt säkert om du har hängslen eller implantat.

Du får extra munstycken – utan kostnad.

Det som är fantastiskt med det är att alla munstycken har olika syften. Vissa av dem är avsedda för djupare rengöring, tungrengöring och bakterieborttagning, och du kan till och med använda den som en borste – så detta gör den till ett allt-i-ett munvårdsverktyg.

Den är laddningsbar och batteritiden håller länge, så du kan bära den med dig vart du än går. Du får till och med en bärväska, så att du kan hålla dina tänder rena och friska under dagen.

OrthoVivid är mycket effektivare än andra tandtråd.

Detta kan bli ditt enda munvårdsverktyg eftersom det ger dig allt du behöver för ett friskt och ljust “hollywood”-leende.

Osmo erbjuder till och med en 14-dagars pengarna-tillbaka-garanti, så du kan testa det i två veckor och få full återbetalning om du inte tycker att det är användbart.

Trycknivåer
99%
Effektivitet
98%
Värde för pengar
99%
Returpolicy
99%
Kundfeedback och nöjdhet
97%

Fördelar

5 justerbara trycknivåer

Allt-i-ett munvårdsverktyg

Tar bort skräp, plack och fläckar

6 fästbara munstycken för olika användning

Ultraljudsvibrerande teknologi

Bärbar och uppladdningsbar

Ingen dålig andedräkt längre

Smärtfri och säker för implantat och hängslen

Lämplig för känsliga tänder

Stor vattentank

Du kan använda den som en borste

Pengar tillbaka garanti

Nackdelar

Tar ofta slut på grund av stor efterfrågan

Slutsats

Osmo OrthoVivid är konkurrenskraftigt prissatt för en marknadsledande vattentråd med justerbara tryckinställningar och 6 fästbara munstycken för olika användning. Dra nytta av denna tidsbegränsade rabatt så långt lagret räcker. Osmo erbjuder pengarna-tillbaka-garanti och fri frakt. Osmo OrthoVivid valdes enhälligt till den bästa vattenflossaren 2022.

från Aquasonic

Totalbetyg

B+

Betyg

8.8/10

4.6/5

(3580 röster)

ÖVERGRIPANDE ANALYS

Om du är en inbiten sladdskärare, välj Aquasonic Aqua Flosser. Den fick höga betyg från testare för sin lätta design, som är tandläkarerekommenderad för barn och tonåringar. “Den har bara tre inställningar, men jag gillade särskilt pulsläget, som kändes behagligt och gjorde ett bra jobb med att ta bort mat mellan mina tänder,” noterade vår testare. “Dessutom är det lätt att växla mellan inställningarna med en hand.”

Reservoaren rymmer bara 150 milliliter vatten, vilket gav 45 sekunders tandtråd under våra tester, så det kanske inte är idealiskt om du vill ta dig tid. Ändå levererade det en grundlig rengöring. I kartongen medföljer ett resefodral och fyra jetspetsar, och den vattentäta kroppen skyddar det uppladdningsbara litiumjonbatteriet så att du kan använda tandtråd i duschen.

Trycknivåer
89%
Effektivitet
93%
Värde för pengar
90%
Returpolicy
85%
Kundfeedback och nöjdhet
88%

Fördelar

3 justerbara trycknivåer

Ytterligare munstycken

Lämplig för känsliga tänder

Tar bort fläckar och skräp

Fin design

Gratis frakt

Vattentålig

Nackdelar

Tillverkad av material av låg kvalitet

Batteriet är ganska kort

Totalbetyg

B

Betyg

8.3/10

4.4/5

(2004 röster)

ÖVERGRIPANDE ANALYS

Om du har tandställning kan tandtråd med vanlig trådtråd eller tandtejp vara knepigt och tidskrävande. Utrustad med två tandtrådslägen och 10 intensitetsinställningar, kommer Phillips Sonicare Power Flosser 5000 med en quad stream-spets som täcker en större yta för en djuprengöring. “Instruktionerna var tydliga och illustrerade till och med hur du använder enheten om du har hängslen,” sa vår testare.

Installationsprocessen var enkel, så vår testare kunde börja rengöra hennes tänder inom några minuter efter uppackning. Reservoaren var en av våra favoritfunktioner – locket sitter tätt och tanken rymmer 18,6 uns vatten, tillräckligt för ett par rengöringssessioner. För $99 är bänkskivan ett av våra dyrare val, men “den är kompakt, lätt att använda och effektiv”, så vår testare förklarade att den är “väl värd priset.”

Trycknivåer
82%
Effektivitet
84%
Värde för pengar
70%
Returpolicy
65%
Kundfeedback och nöjdhet
78%

Fördelar

Fast tryck

Fästbara munstycken

Hållbar

Perfekt för skräp och fläckar

Gratis frakt

Lämplig för alla

Fin design

Nackdelar

Ej bärbar

Kan vara billigare

Ingen pengarna-tillbaka-garanti

Totalbetyg

B

Betyg

7.8/10

4.2/5

(2344 röster)

ÖVERGRIPANDE ANALYS

Om du gillar märket Waterpik men vill bli sladdlös, leta inte längre än till WP-560. Vår testare uppskattade dess användarvänlighet och effektivitet när det gällde att rengöra klibbiga fruktrester från deras tänder på under en minut. Den rikliga 7-ounce behållaren är lätt att fylla och varar i en hel minut.

“Det finns bara två knappar – en för att slå på och av den, och den andra för att flytta mellan tryckinställningar – så det är en bra grundläggande tandtråd,” sa vår testare. “Jag blev lite besviken över att det bara finns tre grundläggande lägen. Även om det saknar inställningar, kommer det med några användbara tillbehör, inklusive två klassiska jetspetsar, en åkpåse, en plugg och en bekväm magnetladdare.

Trycknivåer
82%
Effektivitet
84%
Värde för pengar
70%
Returpolicy
65%
Kundfeedback och nöjdhet
78%

Fördelar

Snabbladdning

Fin design

Finns i flera storlekar

Fri frakt i USA

Positiva recensioner

30 dagars pengarna tillbaka-garanti

Nackdelar

Endast en trycknivå

Inga extra munstycken

Kan vara billigare

Totalbetyg

c+

Betyg

7.5/10

4/5

(1835 röster)

ÖVERGRIPANDE ANALYS

Waterpik Sonic-Fusion 2.0 fungerar dubbelt som tandtråd och en elektrisk tandborste för att rengöra hela munnen. Med 10 tryckinställningar, två tandtrådsborsthuvuden och en 16-ounce vattenreservoar, rengör den tänderna samtidigt som den tar bort plack och smuts från även de minsta springorna. “Jag älskar sättet som knapparna är staplade så att du enkelt kan ändra trycket”, sa vår testare, som älskade inställningen med dubbla borstar/tråd. “Det går inte att gissa vilken knapp som kommer att ändra trycket och hastigheten.”

Sonic-Fusion har också en två minuters borstningstimer och en 30-sekunders pacer för att varna dig när det är dags att byta till en annan del av din mun. Det är den dyraste modellen på vår lista, men det är en bra investering om du letar efter en allt-i-ett-tandrengöringsenhet.

Trycknivåer
82%
Effektivitet
80%
Värde för pengar
60%
Returpolicy
70%
Kundfeedback och nöjdhet
75%

Fördelar

Bra för hängslen

Fast tryck

Ultraljudsteknik

Vattentät

Gratis frakt

Nackdelar

Ej bärbar

Inga extra munstycken

Inte så hållbart

Blandade recensioner

VAD ÄR WATER FLOSSER?

Vattentråd är ett sätt att rengöra mellan och runt dina tänder. En vattenflosser är en handhållen enhet som sprutar vattenströmmar i jämna pulser. Det är lätt att använda och mycket effektivare än traditionell tandtråd.

Fördelar med Water Flosser

Saker att tänka på NÄR DU VÄLJER DEN BÄSTA vattentråden

Justerbara trycknivåer

Du kan ha mer eller mindre känsliga tänder än någon annan, så du bör alltid söka efter vattentrådar med justerbara trycknivåer. Vissa områden kräver också mer tryck för att rengöras helt.

Olika munstycken

Varför bara använda en vattentråd för tandtråd, när du kan använda den som tandborste och tungrengörare? Med olika fästbara munstycken kan din vattentråd tjäna dig som ett oralt verktyg för flera ändamål.

Uppladdningsbar

När du enkelt kan ladda din vattentråd betyder det att du kan bära den med dig vart du än går. Detta är bättre än tandtråd med stativ eftersom du kan lägga den i påsen och använda tandtråd efter att du har ätit lunch på jobbet.

Vattentät

En del av oss gillar att använda tandtråd i duschen, och du kan bara göra det om din vattentråd är vattentät. Kontrollera alltid efter IPX-klassificering, men IPX7 borde vara mer än tillräckligt.

Garanti

Om varumärket inte erbjuder en pengarna-tillbaka-garanti eller garanti på deras vattentråd, bör du hålla dig borta från det. Leta alltid efter något du kan prova och få full återbetalning om du inte tycker att det är användbart.

Vad du ska undvika när du väljer vattentråd

Ej bärbar

Vissa vattentrådar är inte bärbara och du måste ha dem i ditt badrum. Detta hindrar dig från att bära den med dig, så se till att ta en som är portabel och uppladdningsbar också.

Liten vattentank

Vissa vattentrådar har mycket små vattentankar (<100 ml) som ibland inte räcker till ens för en enda användning. Dessutom vill du inte ha en för stor vattentank på grund av enkelheten, men du kan alltid sikta på 200-400 ml intervall.

Billiga knockoffs

Det finns massor av billiga produkter (även på Amazon) som bara är rent skräp. De är inte ens testade och de kommer bara att slösa bort din tid och pengar. Enligt min åsikt kan allt under $70 inte vara funktionellt.

Rebecca Tolar - Skönhetsexpert

Med över 11 års erfarenhet inom skönhetsindustrin, dök Rebecca djupt in i tandhälsa och kvalitet. Kolla in hennes kunskap i världsklass i vår topp 5-serie.

Avasreview.com. Copyright © 2022

Our top ranked products are reviewed on the basis of our own views, opinions and knowledge. We are not able to review all products in a given category. All opinions expressed on this site are our own.

We are able to provide you with our comparisons for free due to referral fees we receive from a number of companies that are compared and reviewed on our website. We do have an ownership interest in certain categories with our top picks. 

This is an advertisement and not an actual news article, blog, or consumer protection update. Any photographs of persons used on this site are models. The story depicted on this site and the person depicted in the story are not actual news. rather, this story is based on the results that some people who have used these products have achieved.